17. Juna 2019. | 06:42
Početna / Sport / Шумадинци на асфалту

Шумадинци на асфалту

Божићна традиционална шетња фијакерима, каруцама и чезама улицама Крагујевца другог дана православног Божића у организацији СКК „ШУМАДИНАЦ” окупила је седам посада, чланове њихових породица и љубитеље коњизма.

-Окупљање испред Сајмишта почело је честитања празника и загревање шумадијским чајем  Тачно у 12 часова поворка од шест двопрега и једног једнопрега упутила се најављеном маршутом ка “Крсту” у пешачкој зони  и Главном улицом поред Клиничког центра вратила се назад.

Окупили смо по очекивању, мада минус 20 нисмо очекивали. Посаде из Петровца, Дулена, Грошнице, Грбица стигле су на време и овом манифестацијеом желимо да најавимо да ћемо бити активни сваки месец у години. Такође желим да упознам јавност да је такси услуга вожње фијакером кроз град најскупља у Европи”, рекао нам је проф. др Драган Батавељић, председник надзорног одбора  Спортског коњичког клуба „ШУМАДИНАЦ 2018.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Miloš Ignjatović

Miloš Ignjatović
Priređivač Šumadijskog ateljea. Fotoreporter ,,Blica'', ,,LID-'a'', ,,Sportskog žurnala'', ,,Svetlosti'', ,,KG novina'', ,,Politike''.