21. Oktobra 2019. | 23:21
Početna / Bioskop / Besplatna projekcija filma u O.U.R. Pub-u kao najava BELDOCS festivala

Besplatna projekcija filma u O.U.R. Pub-u kao najava BELDOCS festivala

U susret 11-om izdanju Međunarodnog festivala dokumentarnog filma BELDOCS, u okviru BELDOCS ODBROJAVANJA u O.U.R. Pub-u će u nedelju 6. maja u 20h biti prikazan film “Ćićolina: Kuma od skandala“ reditelja Alesandra Melacinija.

Život Ilone Staler, poznatije kao Ćićolina, verovatno je jedinstven kako u pogledu njene umetnosti, tako i njene ličnosti. Zasnovan na temeljno proučenom arhivskom materijalu i režiran sa strašću i naznakom ironije, film „Ćićolina: Kuma od skandala“ beleži fenomen Ilone Staler sa svim svojim višestrukim aspektima i mestima koje zauzima u širem kontekstu italijanske političke situacije ondašnjeg vremena.

11. BELDOCS 2018, međunarodni festival najnagrađivanijih dokumentarnih filmova iz čitavog sveta, istovremeno promoviše i najistaknutije dokumentariste sa ovih prostora.

Our PUB u Beogradskoj 71 je mnogima omiljena lokacija. Pet dana u nedelji ovde ima muzičkog sadržaja, a tokom ove praznične nedelje možete u četvrtak čuti naš najbolji blues bend „Zona B“, u petak sastav „Euterpa“, a u subotu gostuje bend „Dr. Beat“, dok se u nedelju družimo uz film. Rezervišite vaše omiljeno mesto na: 011/323-88-46

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Julijana Vincan

Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.