15. Novembra 2019. | 16:32
Početna / Koncerti / Džoni Keš tribjut u O.U.R. Pub-u

Džoni Keš tribjut u O.U.R. Pub-u

U već čuvenom O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71 ovog četvrtka u 20:30 nastupa sastav „Just like Johny Cash“. Večeri su četvrtkom u pabu posvećene bluzu.

Branimir Rosić, pevač i kompozitor, sa svojim „neprijateljima“ (u formaciji gitara, usna harmonika, bass gitara i perkusije) posvećuje veče svetu koji je nestao i koji treba pozvati u pomoć. Svetu u koji se može verovati. Sam nastup sadrži preko trideset kompozicija i obrada u maniru Džoni Keša.

Pored večeri posvećenoj čuvenom američkom pevaču, tekstopiscu, gitaristi i kompozitoru, tokom drugih večeri u pabu se održava jednako kvalitetan muzički program. Čak pet dana u nedelji ovde sviraju izvrsni muzičari.

Utorkom nastupa Uroš Vukašinović, poznatiji u pabu kao Our Tozovoz. Sreda je rezervisana za vrhunske Jazz muzičare poput „Nežnih Neizbežnih“ koji gostuju u pabu svake druge srede. Četvrtkom sviraju najistaknutiji bluz muzičari kao što je „Zona B“ koja svakog drugog četvrtka izvodi najbolji mogući bluz koji možete čuti u Srbiji. Ovog petka svira fantastičan bend „Dea Dia“ koji veoma često nastupa u pabu, a u subotu stiže izvanredni sastav „Showtime“. Poznati, ali probrani hitovi u formi koja diže sve na noge i kada se pravi istinska žurka u pabu.

O.U.R. Pub u Beogradskoj 71 je mnogima omiljena lokacija. Ušuškan Tašmajdanskim parkom, široki stakleni izlog paba pruža pogled na isti. Tu ćete se vrhunski provesti, zvuk je svetski, pabovska kuhinja sa specijalitetima iz svetskih metropola koje neguju pabovsku kulturu i pivo su perfektni.

Rezervišite vaše omiljeno mesto na broju 011/323-88-46.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Julijana Vincan

Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.