21. Avgusta 2019. | 23:05
Početna / Nastavnici i profesori / Izložba učeničkih radova u OŠ “Radoje Domanović” Kragujevac

Izložba učeničkih radova u OŠ “Radoje Domanović” Kragujevac

Godišnju  izložbu učeničkih radova, koji su nastali tokom nastave prezentovani su u holu škole 2.06.2016.Izložbu su osmislili nastavnici tehničkog i informatičkog obrazovanja.

Izložba je imala  za cilj  promociju ostvarenja budućih  inženjera,arhitekata i umetnika, kao i popularizaciju tehnike među mladima.

Na izložbi su predstavljeni najuspešniji radovi učenika od petog do osmog razreda koji su nastali u ovoj ali i ranijim godinama.Izložba  na najbolji mogući način prezentuje školu, njene učenike kao i nastavnike.

Izložbu su sa pažnjom posetili učenici većine odeljenjskih zajednica, posebno su bili oduševljeni učenici mlađih razreda koji su u pratnji svojih učiteljica sa velikom pažnjom pogledali izložbu. Učenici starijih razreda su takođe posetili izložbu, posebno su bili ponosni oni čiji su se radovi našli na izložbi.

kućica za ptice

Više fotografija radova možete pogledati OVDE.

Preuzmite himnu škole

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: OŠ "Radoje Domanović" Kragujevac

OŠ
Jedna od škola sa najdužom tradicijom u Srbiji, osnovana 1805. godine. Oaza kulture, kvalitetnog i trajnog znanja i zdravih stilova života. Inspirativna za đake i nastavnike, privlačna i zanimljiva za roditelje i prijatelje škole. Škola u kojoj se svako oseća dobro.