22. Februara 2019. | 01:28
Početna / Drugo / Konkurs za pesnike – OSVOJI KNJIGU

Konkurs za pesnike – OSVOJI KNJIGU

– PRVA NAGRADA BESPLATNO ŠTAMPANjE KNjIGE –

– ZBORNIK ZA SVE PESNIKE –

 

UDRUŽENjE KNjIŽEVNIKA SRBIJE

KNjIŽEVNA ZAJEDNICA KRAGUJEVAC

SAŠA MIĆKOVIĆ

 

Poštovani, u toku je konkurs za pesnike. Prvonagrađeni pisac će dobiti besplatno štampanje knjige, tiraž 100. Ako pesnik želi, moguće je uraditi i promociju. Recenziju, lekturu, korekturu, prelom teksta, dizajn, štampanje… Sve troškove snosi organizator konkursa.

 

Na konkurs poslati deset pesama, ime, prezime i broj telefona, na mejl Saše Mićkovića: sasamicko@gmail.com dužina pesme i tematika idu po želji. Pesme mogu biti ispisane na srpskohrvatskom jeziku, ćiriličnim i latiničnim pismom. Od pristiglih i odabranih radova biće štampan zbornik.

 

Knjiga će se štampati u A 5 formatu, broširani povez, do 80 stranica. Pesnik koji pobedi na konkursu, pravo da odštampa knjigu može iskoristiti odmah, ili u roku od godinu dana. U zavisnosti kada sam pesnik želi da objavi knjigu, a organizator je na raspolaganju.

 

Uplata za učešće na konkursu iznosi 1000 dinara.

Konkurs je otvoren od 8. jula do 31. avgusta 2018. godine.

 

Informacije

sasamicko@gmail.com

065 58 66 943

Saša Mićković

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Mićković Saša

Mićković Saša
Saša Mićković je pesnik, objavio je sledeće knjige: Jastreb u oluji, Božanska Srbija, Račanski svitak, Duhovna zarenja, Špil soneta, Uspavanka za dušu. Pesme objavljuje u časopisima: Književne novine, Trag, Prolom, Svitak, Brankovina, Bdenje, Diogen, Književne vertikale, Književni pregled, Sizif, Zvezdani kolodvor, Koreni - list Srba iz rasejanja, Ljudi govore (Toronto), Bosanska vila, Srpska vila, Majdan, Naslijeđe, Sretanja, Slovoslovlje, Voštanice, Jesenjin, Riječ, Jež, Etna, Nosorog, Šipak, Avlija magazin, uvršten je u leksikon Srpski pisci u rasejanju 1914-2014 i dr. Član je Književnog kluba "Branko Ćopić" iz Beograda. Dobitnik je nagrada: Pesnička hrisovulja, Srpske duhovne akademije (2016) i Godišnja nagrada opštine Rača (2016).