19. Avgusta 2019. | 17:19
Početna / Drugo / Magični zimski program za decu na platou iza zgrade Geozavoda

Magični zimski program za decu na platou iza zgrade Geozavoda

Da biste se lepo zabavili tokom prazničnih dana, ne morate da idete u Laponiju – plato iza zgrade Geozavoda doneće vam posebno uživanje u novogodišnjim čarolijama!

Svi mališani, ali i odrasli ljubitelji zimskih bajki, postaće deo pravih novogodišnjih priča uz predstave u okviru Zimskog programa bajki, kao i uz manifestaciju „Čarobni bazar“, koje je za najlepšu zimu organizovala kompanija Belgrade Watterfront.

Sve počinje u subotu, 15. decembra u 11 časova, kada „Čarobni bazar“ mališanima donosi druženje sa Deda Mrazom, koji će im deliti i praznične paketiće! Nakon toga, najmlađi drugari moći će da
upotrebe maštu i maskiraju se uz pomoć popularnog crtanja lica, a da se prinčevi i princeze dobro zabave pobrinuće se mađioničar i animator.

Vreme praznika je i vreme solidarnosti, pa će štićenici Ustanove za decu i mlade „Sremčica“ u subotu prodavati ručno izrađene čestitke, a sav novac od prodaje, kao i dobrovoljni prilozi posetilaca, ići će u posebnu donatorsku kutiju i biće iskorišćen za poboljšanje uslova u ovoj ustanovi.

Magija Nove godine nastavlja se programom u četvrtak i petak, 20. i 21. decembra, kada će najmlađi sugrađani u okviru besplatnog programa doživeti praznične priče kroz scenske pokrete umetnika!

Predstava o Maši i medi koji čekaju Deda Mraza na zanimljiv način oslikava lepotu prijateljstva, a male drugare očekuje i predstava „Vilenjaci u zemlji Deda Mraza“, kao i putovanje u svet najlepših basni i bajki sa popularnom glumicom Brankicom Sebastijanović.

Kao šlag na tortu, u okviru manifestacije „Zimski program bajki“ održaće se i prava novogodišnja žurka, u okviru koje će vila zabavljati najmlađe drugare, maskirati ih bojama i praviti različite figure od balona. U toku žurke, pojaviće se i Deda Mraz lično!

Tokom trajanja prazničnog programa, svi gosti će imati mogućnost da besplatno koriste klizalište od veštačkog leda, koje će nedelju dana biti postavljeno na platou iza zgrade Geozavoda.

Izvor: zelenaucionica.com

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.