14. Novembra 2019. | 02:12
Početna / Koncerti / Marko Spirić: Bujanovčani oduševljeni koncertom Renata Henca!

Marko Spirić: Bujanovčani oduševljeni koncertom Renata Henca!

Renato je svojim gostovanjem u Bujanovcu ostavio više nego dobar utisak, ne samo zbog svog glasa, nego i zbog poruke koju je ostavio građanima Bujanovca. Naime reko je da su deca koja su pored bine bila najupornija i da su zaslužili da zapevaju zajedno jednu zajedničku pesmu koju zna i staro i mlado.

Naravno da su deca pristala i uz ogroman aplauz zapevali su dečiju pesmu „U svetu postoji jedno carstvo“ Branka kockice. Rekao je da je to pesma njegovog detinjstva i da kako smo svoje detinjstvo preneli na svoju decu i naučili ih istom tradicijom i kulturom, da tako nastavimo i prenosimo sa kolena na koleno, da svoje čuvamo i da nije gotovo ništa, gotovo će biti kad kaže Novak Đoković. Našta se našalio citirajući komentatora sa SK (Miška Ražnatovića) koji je prenosio finale Wimbledona 2019.

Građani Bujanovca ispratili su ogromnim aplauzom. Nakon toga je nastavio pevati svoju pesmu “Žalim dušo”, koju je prevao ove godine na međunarodnom tamburica festivalu u Novom Sadu i dobio nagradu za interpretaciju.

Marko Spirić

(Novinar i organizator estradnih dešavanja)

Kontakt: 063/188-5-998

e-mail: spiric017@hotmail.com

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”