16. Decembra 2018. | 04:48
Početna / Drugo / Marko Spirić: Hakovan profil pevačice Zorane Pavić!

Marko Spirić: Hakovan profil pevačice Zorane Pavić!

Poznata pop pevačica Zorana Pavić obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži “Fejsbuk”, da joj je sa nepoznatog uređaja profil na FB hakovan.

Naime, za sada nepoznati haker pre nekoliko meseci pevačici je promenio šifru i dopisivao se sa njenim prijateljima u njeno ime. Uznemiravanje nije prestalo i dalje ulazi na privatan profil Zorane Pavić, gde joj je osim javnog blamiranja između ostalog uskraćena komunikacija sa sestrom koja nije u zemlji.

Nadamo se da će oni koji se na najprofesionalniji način bave poremećenim osobama, kao što su oni zvani “hakeri”, uskoro imati rezultat o kome je reč.

Zorana Pavić pala je u očaj jer danima ne može da se izbori s hakerima na Fejsbuku. Pevačici je neko upao na profil koji koristi za komunikaciju s fanovima i napravio joj pakao od života.

Maksimalna kazna za to krivično delo je pet godina zatvora.

Novinar Marko Spirić

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”