17. Avgusta 2019. | 14:34
Početna / Drugo / Marko Spirić: Najpoznatijem harmonikašu sa Balkana dodeljena značajna nagrada!

Marko Spirić: Najpoznatijem harmonikašu sa Balkana dodeljena značajna nagrada!

Dugogodišnji estradni umetnik i virtuoz na harmonici, renomirani Boban Stanković dobitnik mnogih značajnih nagrada i priznanja u beogradskom Domu Sindikata, nagrađen je Estradnom nagradom Srbije i počasnom titulom istaknutog umetnika Srbije!
Savez estradnih umetnika Srbije sastavljen od istaknutih umetnika muzičko – umetničke scene, u prostorijama Doma Sindikata na Trgu Nikole Pašića, dodelio je istaknutom instrumentalisti Bobanu Stankoviću svečanu diplomu koja predstavlja status umetnika Srbije i njegov dugogodišnji rad od 25 godina!
,, Umetnička biografija koja predstavlja moj dugogodišnji rad, bogata je značajnim nagradama, priznanjima i nastupima na javnim lokalnim i nacionalnim događajima, ali ovo priznanje i status umetnika Srbije koje sam dobio juče u krcatoj dvorani Doma Sindikata lično pruža podstrek za dalje negovanje muzike koju prezentujem širokim narodnim masama u Srbiji i na Balkanu. Čuvajući melos srpske izvorne muzike na javnim i televizijskim nastupima,  shvatam da sam na pravom putu, što je još jednom potvrđeno od strane Saveza estradnih umetnika Srbije” . Zahvalan sam stručnom žiriju, publici koja prati moj rad i predstavnicima medijima !” izjavio je Boban Stanković, jedan od najpoznatijih harmonikaša srpske muzičke scene.
Estradnim nagradama Srbije mogu se pohvaliti : Snežana Savić, Ljubo Kešelj, Jasna Đokić, Vesna Dimić, Dragan Ašanin, Ivan Milinković i grupa ,,Legende”, Dragan Dimić, Lepa Brena, Dragana Katić, Snežana Đerdan, Žika Ajdačić, Gordana Goca Lazarević, Lepa Lukić i drugi. 
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskihuslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”