21. Oktobra 2019. | 22:05
Početna / Drugo / Marko Spirić: Njena ogledala se kupuju širom sveta, a nedavno je nagrađena Titulom DAMA 2018. godine!

Marko Spirić: Njena ogledala se kupuju širom sveta, a nedavno je nagrađena Titulom DAMA 2018. godine!

Srpska književnica, slikarka i modna dizajnerka će sigurno pamtiti 2018. godinu po brojnim priznanjima, nagradama, turnejama, uspesima. U utorak 16. oktobra u Vrnjačkoj Banji, pod pokroviteljstvom opštine Vrnjačka Banja a u okviru jubilarnih 150 godina turizma, Miri Knežević Eka poznatoj srpskoj umetnici koja širi tradiciju svetom, dodeljena je odlukom medija i žirija prestižno priznanje i titula ,,Dama regiona 2018” za rad, doprinos i stvaralaštvo.
,, Šta da kažem kada je sve rečeno” izjavila Mira Knežević Eka prilikom obraćanja prisutnima, ministru zaštite životne sredine Goranu Trivanu, direktorki privredne komore Srbije Brankici Simanić, gradonačelniku Vrnjačke Banje Bobanu Đuroviću i drugim eminentnim gostima sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Objasnila je koliko voli Srbiju i kako se svi njoj vraćaju ma gde god da život odnese ljude. Tom prilikom je dodala ,,Verom u Boga, verom u sebe i sopstvenu intuiciju, obrazovanje, zdravo rasuđivanje svesni smo puta kojim hodimo nastojeći da održimo tradicionalnost, dobrotu i sve ono što predstavlja srpstvo u našoj zemlji’. Ponosna g-đa Knežević Eka je još jednom bila nagrađena gromoglasnim aplauzom, te je mnogima izmamila osmehe i suze u očima nakon emotivno održanog govora. 
Podsetimo da je Mira Knežević Eka objavila roman ,,Žena kao stena” koji je ocenjen visokom ocenom ozbiljnih čitalaca. Inače, njen roman se prodaje u Manastiru Hilandar te je još jednom svojim autorskim delom potvrdila da žena može mnogo toga uspeti, jer su one heroine i dobri mudraci.
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

 

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Frizerski salon NIDZA M – Vranje 

064/264-9-602

 

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”