14. Oktobra 2019. | 23:12
Početna / Atelje / Otvorena izložba slika Jasmine Andrić u TC Kragujevac Plaza

Otvorena izložba slika Jasmine Andrić u TC Kragujevac Plaza

Jasmina Andrić
Jasmina Andrić

Subota 16. januar u TC Kragujevac Plaza protekla je u društvu Jasmine Andrić, povodom njene izložbe slika i okupila veliki broj naših sugrađana koji su posetili ovaj događaj

Kulturni događaj otvaranje izložbe slika Jasmine Andrić, u tržnom centru Kragujevac Plaza, učinio je još jednu subotu čarobnom. Svi naši sugrađani i gosti Plaze biće u prilici da pogledaju fantastične radove do 30. januara. Veoma lako možete da pronađete štand, koji je postavljen na drugom spratu Plaze. 

U punom sjaju zablistalaje velika izložba slika Jasmine Andrić već prvog dana otvaranja. Kragujevaćka publika dobila je mogućnost da se upozna sa jedinstvenim radovima.

Izložba slika Jasmine Andrić
Izložba slika Jasmine Andrić

10719042_10153564977513197_518453306_n

Ulaz na ovu postavku je slobodan.

Portal “Pokazivač” Vam prenosi kako je proteklo otvaranje ove izložbe slika. Posetioci su bili u prilici da razgovaraju sa umetnicom Jasminom, koja je osmehom dočekala svakog gosta.

 Pozivamo sve sugrađane koji vole umetnost da posete ovu izložbu slika u Plazi, pogledaju jedinstvene radove. Specijalno za Vas izdvajamo nekoliko radova

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Nikola Simić

Nikola Simić
Učenik Prve tehničke škole,odeljenje I5E. Moto: ,,Ako osetiš da više ne možes,to je tek 50% tvojih mogućnosti". Slobodno vreme provodi čitajući zanimljive knjige.