18. Jula 2019. | 12:53
Početna / Sport / Počeli intenzivni treninzi za 31. Beogradski maraton

Počeli intenzivni treninzi za 31. Beogradski maraton

 Oko 40 članova inkluzivne sportske ekipe koja će učestvovati na 31. beogradskom maratonu 21. aprila, počelo je na trim stazi u kragujevačkim Šumaricama počela treninge.
   Srpski tim za izazove i Humanitarni radio omogućiće svim članovima tima treninge i pripreme tri puta nedeljno ne samo na otvorenom prostoru u kragujevačkim Šumaricama i na jezeru u Šumaricama, nego i u objektima Sportskog centra “Park”, balon sali i na zatvorenim bazenima i to uz stručni nadzor trenera. Ekipu koja će organizovano učestvovati na beogradskom maratonu, u naredna dva meseca očekuju i dva pripremna izleta, najverovatnije do Bukulje nedaleko od Aranđelovca i do Beljanice kraj Despotovca.
   Osobe sa invaliditetom koje su propustile da se prijave za učešće na maratonu i naredne dve nedelje moći će da se pridruže ekipi koja je počela sa pripremama. Informacije se mogu dobiti posredstvom telefona 069 1613493 ili emailom sctkgoffice@gmail.comhumanitarniradio@gmail.com

Kliknite na sliku da otvorite galeriju

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Humanitarni radio

Humanitarni radio
Humanitarna internet radio stanica, pokrenuta prevashodno da bi zdravoj populaciji stanovništva u Kragujevcu, Srbiji, Evropi i širom sveta, gde se čuje radio, skrenulo pažnju na ljude sa posebnim potrebama i sve ostale kategorije stanovništva sa magrina društva. Naš prevashodni cilj je da pomognemo osobama kojima je pomoć potrebna i naučimo druge, koji mogu, da pomognu onima koji ne mogu.