17. Juna 2019. | 16:33
Početna / Drugo / Renomirani Ivica Stančić ispunio muzičku želju voditeljki Radio Televizije Srbije!

Renomirani Ivica Stančić ispunio muzičku želju voditeljki Radio Televizije Srbije!

Katarina Milenković iz štokholmskog košarkaškog kluba Solma Viking, nakon priloga u emisiji Srbija na vezi, pozvana je od strane selektorke Marine Maljković da se priključi pripremama reprezentacije, a rukometaš Miroslav Petrović iz kluba Đurgarden iz Geteborga prisustvovao je probnom treningu na poziv tadašnjeg selektora Veselina Vukovića.
Savez Srba u Austriji, u Beču je obeležio 15 godina uspešne saradnje sa Austrijom i Srbijom. Tim povodom u Akcent Teatru odigrana je i 100. predstava iz Srbije. Austrijsku i srpsku publiku oduševili su glumci predstave Balkanski špijun, Dušana Kovačevića, Narodnog pozorišta iz Beograda.
Muzički gosti u studiju su Bojana Stamenov poznata srpska džez i bluz pevačica i cenjeni dr Ivica Stančić profesor na Stomatološkom fakultetu u Beogradu i već 15 godina jedan od prvih, upečatljivih glasova Radio Televizije Srbije i Radio Beograda, za koji je snimio veliki broj izvornih narodnih pesama Srbije i Balkana za trajnu arhivu. Ovaj renomirani vokalni solista Javnog servisa Srbije koji dugi niz godina neguje kulturno nematerijalno nasleđe južnog Balkana, gledaocima je priredio veliko iznenađenje u vidu pesama i ekskluzivnih muzičkih vesti! Pesmom su putovali Evropom, a koju muzičku želju je ispunio Ivica Stančić sa vođom velikog orkestra Milana Nikolića (PGP RTS) voditeljki Jeleni Đorđević Popović, saznaćete u subotu na Drugom kanalu Radio Televizije Srbije s početkom u 11:30h.
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

Vaš partner na putu do lepote! SALON SILUETTE

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih  uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”