24. Aprila 2019. | 13:48
Početna / Film / Spilberg otkrio zašto je od svih svojih filmova najviše puta pogledao E.T.

Spilberg otkrio zašto je od svih svojih filmova najviše puta pogledao E.T.

Stiven Spilberg stvorio je neke od najpoznatijih i najveličanstvenijih trenutaka u filmskoj industriji, ali među svim njegovim delima nalazi se i jedno koje je njemu najdraže.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Reč je o filmu E.T. iz 1982. godine koji je, prema sopstvenom priznanju, pogledao najviše puta od svih svojih ostalih filmova do sada.

Spilberg kaže da je reč o filmu koji je imao najviše uticaja na njega i njegov život jer je zbog tog filma poželeo da postane otac.

“Nikada nisam razmišljao o tome da bih mogao da imam decu. Isuviše sam bio zauzet karijerom da bih razmišljao o deci”, izjavio je slavni režiser za LADbible.

“Radeći s Dru Barimor, Henrijem Tomasom i Robertom Meknotonom, kao i odraslim ljudima koji su se tokom snimanja ponašali kao deca, shvatio sam da želim decu”, otkrio je Spilberg.

“To je i film koji sam, od filmova koje sam režirao, najviše puta pogledao do sada, jer su sva moja deca htela da ga gledaju, a uz taj film je uvek dobro imati oca pored sebe jer se deca na početku plaše zato ošto E.T. izgleda drugačije”, kaže Stiven.

Spilberg ima šestero dece – tri sina i tri ćerke, piše Index.

Slavni režiser dodao je da i danas još veruje u postojanje vanzemaljskog života.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.