15. Jula 2019. | 21:55
Početna / Otvorena vrata / USF Gaming Fair 2019.

USF Gaming Fair 2019.

Studentska organizacija Unija studenata FON-a  i ove godine organizuje treći po redu “USF Gaming Fair” u trajanju od 15. do 17. marta. Humanitarni i takmičarski deo projekta – Humanitarni gejming turnir – održaće se 15. i 16. marta u Gamepub-u (TC Stadion),  dok će  edukativni deo projekta – Sajam gejming industrije – biti 17. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

 

„USF Gaming Fair“ je projekat koji za cilj ima da mladima podigne svest o značaju i potencijalu gejming industrije, kao i da ljubiteljima video igara pruži priliku da se druže i nadmeću u svojim veštinama i da na human način pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Sav prikupljeni novac od kotizacija će biti uplaćen na račun fondacije „Budi human“.

 

Prva dva dana (15. i 16. mart) u igraonici GamePub (TC Stadion) održaće se humanitarni gejming turnir u video igrama: CS:GOCS 1.6LOLLOL „ 1 na 1“FIFA19Mortal Combat. Svi učesnici će plaćanjem kotizacije doprineti prikupljanju novca, a najbolje učesnike smo pripremili vredne nagrade.

 

Edukativni deo projekta (17. mart) će se održati u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka gde će svi studenti koji se prijave moći da učestvuju u interaktivnim predavanjima i radionicama vodećih kompanija i startup-ova IT i gejming industrije. Nakon predavanja uslediće sajam gejming industrije, koji je ujedno i prilika da studenti ostvare prvi kontakt sa poslodavcima iz najbrže rastuće industrije današnjice.

 

Važnost ovog projekta su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su omogićili njegovu uspešnu realizaciju. Generalni partner ovogodišnjeg projekta je „LG“.

 

Unija studenata FON-a je studentska organizacija Fakulteta organizacionih nauka osnovana 2016. godine sa ciljem da podigne svest o studentskim pravima, utiče na bolju informisanost i kolegijalnost medju studentima. U prethodnom vremenskom periodu uspela je da uspešno realizuje šest projekata edukativnog i humanitarnog karaktera: FON QUIZ, Humanitarni sportski turnir, Humanitarno stand up veče, Otvorena čitaonica, Yard Sale i USF Gaming Fair.

 

Projekat USF Gaming fair se održava treću godinu za redom i jedan od najvećih projekata Unije studenata FON-a. Projekat je otvoren za sve one koji žele da pokažu svoje veštine i sposobnosti u video igrama, za one koje žele da podrže humanitarni karakter projekta, kao i za sve one koji žele da saznaju šta se krije iza scene jedne od najvećih industrija današnjice.

 

Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook stranicu USF Gaming Fair ili instagram profil usf_gamingfair.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.