18. Decembra 2018. | 17:47
Početna / Drugo / Žene i nauka: poziv za treći broj časopisa KULT

Žene i nauka: poziv za treći broj časopisa KULT

Časopis KULT je raspisao konkurs za treći broj na temu “Žene i nauka”. Pozivamo vas ovim putem da se priključite i pošaljete vaše autorske tekstove.

 

Radovi mogu biti posvećeni temama kao što su: žene i periodika, žene i književna kritika, poetičko sagledavanje književnog stvaralaštva istaknutih spisateljica, žene u kontekstu humanističkih nauka…

Rok za slanje tekstova je 15. decembar, a svaki autor može poslati više tekstova.

 

Pravo na objavljivanje u trećem broju časopisa KULT imaju isključivo tekstovi koji nisu ranije objavljivani i koji nisu ponuđeni za objavljivanje u drugim publikacijama. Tekstovi mogu imati maksimum15 strana, sa navedenim spiskom literature na kraju rada. Uz tekst poslati i kratku biografiju.

Pored poziva za ovaj tematski broj, uvek je otvoren poziv za saradnju. Ukoliko pišete književnu kritiku, prikaze pozorišnih predstava ili filmova, pišete eseje i naučne radove – dobrodošli ste u KULT. Ovaj časopis je nastao u nameri da se oformi platforma za dublja naučna proučavanja među mladim ljudima i do sada je objavljeno preko 600 autorskih tekstova o Kulturi, Umetnosti, Literaturi i Teatru.

Za praćenje rada Časopisa KULT, kao i za dodatne informacije o tematu, možete nam se obratiti putem mail-a temat@casopiskult.com ili putem fejsbuk profila Časopis KULT.

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.