5. Decembra 2019. | 22:52
Početna / Drugo / Zvezdani kolodvor: Poetsko troglasje

Zvezdani kolodvor: Poetsko troglasje

Pozivamo sve zainteresovane autore da učestvuju na konkursu za novi broj e-časopisa za umetnost i kulturu Zvezdani Kolodvor. Pošaljite nam svoje pesme, od kojih ćemo objaviti deset pesama, zajedno sa vašom biografijom i recenzijom (ukoliko imate). Najbolja tri pesnika će za nagradu dobiti recenziju, koja će takođe biti objavljena u časopisu. Možete nam poslati pesme koje planirate da objavite ili ste ih objavili u toku 2018. i 2019. godine.
Komisiju za odabir pesama čine članovi redakcije.
Pored predstavljanja tri autora, časopis nastavlja da objavljuje sadržaje kao i do sada. Možete nam poslati svoje pesme, eseje, priče, odlomke iz romana, prikaze, prevode, fotografije i umetničke radove, kao i literarne radove učenika.
Časopis u cilju promocije književnog stvaralaštva daje šansu svim autorima da afirmišu svoju poeziju.
Rok za slanje: 28. februar 2019.
Kontakt: klubumetnika.zvezdanikolodvor@gmail.com

 

http://klubzvezdanikolodvor.blogspot.com/

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: e-časopis za umetnost i kulturu „Zvezdani Kolodvor“

e-časopis za umetnost i kulturu „Zvezdani Kolodvor“
Časopis je osnovan u januaru mesecu 2015. godine i registrovan u Narodnoj biblioteci Srbije. Objavljuje se kvartalno i konkurs za slanje radova je stalan. Nastao je kao proizvod želje da afirmiše, kako pisanu reč tako i vizuelnu umetnost. Do sada je objavljeno šesnaest brojeva. Osnivač i urednik časopisa je Zorica Tijanić, književnica i novinarka iz Beograda.