fbpx
spot_img

Album prvenac kragujevačke grupe „Epilog“ i njihov novi spot /VIDEO/

Album prvenac „Nova Tempore“ kragujevačke petorke Epilog konačno je danas zasijao u izdanju beogradske izdavačke kuće Take It Or Leave It Records. Uz promociju albuma stigao je i prvi video rad za pesmu „Nevolja“.

Album je snimljen u studiju kragujevačkog Doma omladine pod uvek budnom producentskom pažnjom lidera grupe, glavnog autora i gitariste Dragana Uroševića Uroša, najširoj javnosti poznatog kao osnivača i tvorca neprolaznih hitova grupe Osvajači. Uz njega u tehničkom delu stvaranja albuma “Nova Tempore” značajnu ulogu su imali i Predrag Pavlović (vokal grupe), Ivan Grujić – Gnjurac. Jedini duet na materijalu, urađen sa legendarnim Borom Đorđevićem Čorbom za pesmu “Sneg”, snimljen je u beogradskom studiju “Asfalt”.

Epilog je osnovan 2011. godine i danas je jedan od najatraktivnijih “tvrdih” bendova na srpskoj sceni. Uz Uroševića i Pavlovića grupu čine sve sami rokenrol veterani – Darko Spasić (gitara), Ratko Petrović (bas), dok je bubnjeve na albumu odsvirao Vojin Ratković, ali ga je zbog ličnih obaveza zamenio Stefan Jevđić pred sam izlazak albuma. Najznačajniji nastup grupa je imala kao gost Smak-a 2015., na čuvenom nastupu na beogradskom Ušću.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.