O nama

U vremenu kada su dobre vesti u drugom planu „Pokazivač“ nudi mogućnost da se u njemu pojavljuju samo dobre vesti koje promovišu kulturu, obrazovanje, umetnost i dobre strane zabave.

Pored zabavne i edukativne strane naš portal će imati i motivacioni karakter, jer ćemo pokušati da na jednom mestu, u kartici „Otvorena vrata“ , umrežimo škole i fakultete u Srbiji, a i šire i ponuditi svim učesnicima u obrazovnom procesu da svoje aktivnosti učine vidljivim uz pomoć našeg portala.

Ankete govore o tome da sve više ljudi provodi svoje slobodno vreme uz internet. Ako je već tako, „Pokazivač“ je tu da ponudi kvalitetne informacije.
Cilj nam je očuvanje dobrih strana tradicije, razvoj i nadgradnja kulture, obrazovanja i svesti o njima.

Portal „Pokazivač“ promoviše humane vrednosti, kulturu i obrazovanje  koje na zabavan način pokušava da približi svakome. Kultura je opet u modi!

Cultura iterum in moribus est!

Projekat “ Budi Pokazivač” odobren je od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Sprovodi ga grupa mladih koji se bave volonterskim radom na portalu za kulturu, obrazovanje i priključenija „Pokazivač“.

Širimo i razvijamo ideje volonterizma, solidarnosti, humanosti, plemenitosti, promovisanjem zdravih stilova života, razvijanje međugeneracijske saradnje i empatije putem Interneta.

Projekat „Budi Pokazivač“ je zaživeo na našem portalu i u budućnosti će biti njegov sastavni deo.

Budi Pokazivač, aktiviraj se i ti!

suncelogo_org88logo mladi su zakonMOS-novi logo-standardi