15. Jula 2019. | 22:26
Početna / Knjige / Konkurs za objavljivanje radova u 20. broju časopisa “Avlija“

Konkurs za objavljivanje radova u 20. broju časopisa “Avlija“

Redakcija časopisa za kulturu, književnost i društvene teme ”Avlija” iz Rožaja raspisala je međunarodni konkurs za objavljivanje radova sa slobodnom temom za 20. broj časopisa ”Avlija”: poezija (do 5 pesama), proza (1 priča), aforizam, karikatura (do 5 radova), esej, putopis, (h)istorijski rad, reportaža, književna kritika, prikaz novog književnog dela (najviše po jedan rad iz jedne ili svih navedenih oblasti).

 

Konkurs je otvoren od 1. do 31. maja 2019. godine.

 

Izabrani radovi biće objavljeni u 20. broju časopisa ”Avlija”.

 

Rezultati konkursa biće objavljeni kada i sadržaj časopisa, početkom jula na sajtu.

 

Radove šaljite na e-mail: avlija.casopis@gmail.com.

 

Autori poslatih radova treba da navedu da li su saglasni da se njihovi radovi objave na sajtu Avlija.me i Facebook stranici ukoliko ne budu izabrani za objavljivanje u časopisu ,,Avlija” broj 20.

 

Uslovi konkursa

  • Slati samo radove koji nisu ranije objavljeni u bilo kakvom štampanom ili elektronskom obliku (internet).
  • U istoj poruci zajedno sa radom poslati i kratku biografija autora sa osnovnim podacima: ime i prezime, adresu stanovanja i fotografija (nije obavezna).
  • Redakcija portala Avlija.me i žiri ne snose odgovornost u slučaju zloupotrebe autorskih prava prijavljenih radova na konkursu od strane učesnika ili trećih osoba.
  • Učešćem na konkursu, svi učesnici pristaju na uslove konkursa.

 

Napomena

Konkurs se raspisuje za autore koji pišu na bosanskom, srpskom, hrvatskom i crnogorskom jeziku, ćirilicom ili latinicom, ekavicom ili ijekavicom bez obzira gde žive. Ukoliko autori pišu na albanskom, goranskom, romskom, makedonskom, slovenačkom ili nekom drugom jeziku potrebno je da uz original pošalju i prevod na jedan od četiiri spomenuta jezika. Ne postoji starosno ograničenje autora.

 

Radovi se ne honorarišu. Zastupljenim autorima u printanom izdanju 20. broja časopisa “Avlija“ koji žive van Crne Gore zbog previsokim poštanskih troškova nismo u mogućnosti da pošaljemo autorski primerak sa našom plaćenom poštarinom, dok je časopis besplatan.

Izvor: najstudent.com

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Zoran Todorović

Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.