20. Jula 2019. | 07:21
Početna / Drugo / Marko Spirić: Ličnost iz Vojvodine proglašena modnom ikonom!

Marko Spirić: Ličnost iz Vojvodine proglašena modnom ikonom!

Dugogodišnja novinarka i autorka emisije ,, Kuvati srcem” (Vojvodina) Ankica Utornik Orčić odlukom žirija predstavnika medija sinoć je u krcatoj sali jednog hotela u Kraljevu  nagrađena prestižnim i pre svega interesantnim priznanjem ,, Najelegantnija humanitarka iz Vojvodine” za doprinos i stvaralaštvo u domenu humanitarnog rada, promocije mode i prezentovanja stila u severnoj pokrajini.

Ankica Utornik Orčić, žena o kojoj se mnogo zna u severnoj pokrajini dugi niz godina pomaže kulturnim institucijama, lokalnim i gradskim udruženjima za nezbrinutu decu, stare ljude, porodice bez redovnih primanja a pored svega toga, bavi se i Udruženjem žena koje je osnovala kao i kulturno umetničkim društvom ,, Tiski cvet” koje nastoji da otrgne kulturno nasleđe Vojvodine od zaborava. 

,, Moje srce je puno! Kada je u pitanju stil,uvek sam ga posedovala. Valjda se to nosi iz kuće, s tim što sve vreme nadograđujemo sebe i svoju ličnost afirmisanjem, informisanjem i stvaranjem. Nisam se nadala ovom priznanju koje za mene predstavlja ozbiljnu potvrdu mom dosadašnjem humanitarno – profesionalnom radu. Uvek sam želela da građanima Vojvodine predstavim sve što je novo, aktuelno i savremeno. U životu sam često putovala, istraživala, radila sa velikim brojem ljudi želeći da učinim dobro sebi i svom okruženju. Dobiti ovo prestižno priznanje na koje sam veoma ponosna, za mene predstavlja čast, naročito jer sam nagrađena u društvu sestara Gobović, Ivana Nikčevića, Boška Jakovljevića, Staše Brajovića, Slavice Marić i drugih. Srećna sam!” izjavila je g-đa Utornik Orčić, inače počasna dobitnica titule Dama godine za 2018. godinu. 
Bavila se edukacijom žena, borbom za ravnopravnost i prava zaposlenja. Stvaranjem kulturnih programa za građane Subotice i okolnih sela, dala je veliki doprinos u očuvanju folklora, mentaliteta, tradicionalnih recepata i svega onoga što oslikava ovo podneblje. Njena misija predstavlja idealan spoj ljubavi prema narodu Srbije.
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

 

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE

Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

Vaš partner na putu do lepote! SALON SILUETTE

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskihuslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”