fbpx
spot_img

RTS odlučio: Počinje emitovanje fudbalskih mečeva „Zvezde“ i „Partizana“

Posle mnogobrojnih telefonskih poziva, mejlova i reakcija na društvenim mrežama Javni medijski servis Srbije je odlučio da počne ponovo da emituje fudbalske mečeve „Zvezde“ i „Partizana“. Uprkos nedostatku volje i novca, rešenje je veoma brzo pronađeno. Počeće se sa repriziranjem, u udarnim terminima, svih utakmica koje su navedeni timovi ikada igrali na evro sceni, a RTS nekada prenosio. Prvo će se reprizirati najnovije reprize, a zatim i starije, sve do najstarijih.

Očekuje se da će u najgorem slučaju, do 3 018. godine biti emitovana i najstarija repriza i da će pretplata do tada porasti na 100 evra mesečno, tako da će sredstva i volja biti obzbeđeni. U najgorem slučaju do tada može doći do gašenja Javnog servisa, ali samim tim bi i problem oko prenosa utakmica bio i rešen.

Komentar na ovu vest dao je i verni navijač, Starina Zoran koji je izjavio:

– Ma da mi je samo da krenu uz to i sa reprizom Noletovih mečeva, gde bi nam bio kraj. Očekujem da će do 3 018. godine Nole preteći Federera po broju osvojenih gren slem titula i onda bih, na miru bez grickanja noktiju, mogao da gledam sveže mečeve, a da ne razmišljam tokom prenosa meča ko će biti najbolji ikada.

Izvor: zaboravikadprocitas.som

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.