24. Avgusta 2019. | 07:34
Početna / Koncerti / SUBBEERNI CENTAR: Oživljavanje sećanja na Ejmi Vajnhaus uz koncert u subotu

SUBBEERNI CENTAR: Oživljavanje sećanja na Ejmi Vajnhaus uz koncert u subotu

Amy's House – Tribute band to Amy Winehouse u subotu 10. februara u 21h stiže u SubBeerni Centar! Karte su 300 RSD na ulazu u SubBeerni centar, a za posetioce koncerta Elementala ulaz je slobodan.

Tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici čini sedmoro vrhunskih muzičara koji i te kako umeju da prenesu njen sentiment, bol, muziku, snagu i osećaj koji je prenosila i izazivala u publici. Amy's House je kreirao totalni zvučno – vizuelni spektakl, jedinstven i neponovljiv.

– Putovali smo mnogo i sada vama donosimo sjajan koncert. Koncert pruža jedinstvenu priliku da doživite emociju jedne od najtalentovanijih pevačica novog doba, specifične soul dive Amy Winehouse. Duboko u ulozi Amy, uz sjajne muzičare i originalne aranžmane njenih najboljih izvođenja prizvaću je za sve vas kojima nedostaje – rekla je Nevena Filipović, pevačica ovog sastava.

U SubBeernom centru u Cetinjskoj 15, najvećoj pivnici u regionu, dešavaće se još brojni koncerti, a za sada su najavljeni sledeći:

SubBeeramo se 10. februara u SubBeernom centru!

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Julijana Vincan

Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.