fbpx
spot_img

Ludilo u Turskoj: Doguš u pregovorima sa Fenerom, Darušafaka postaje filijala?

Jasno je da Darušafaka naredne sezone neće biti član Evrolige, a njeno mesto popuniće četvrta najbolja ekipa iz Španije.

PHOTO:Euroleague
PHOTO:Euroleague

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I pored dobrih rezultata koje turski tim beleži u najboljem takmičenju Evrope, jasno je da će se ulaganja u ekipu smanjiti već na kraju sezone. Poznati novinar, Dejvid Pik, objavio je na svom Twitteru vest da je jedan od glavnih sponzora Evrolige – Doguš grup, u pregovorima sa ekipom Fenera. Pa bi ih, ako bi do saradnje došlo, od naredne sezone mogli načiniti i najbogatijim klubom na kontinentu ikada!

PHOTO: Pulse.ng
PHOTO: Pulse.ng

Takođe navodi da bi i jedan od lidera ekipe zelenih, Vil Klajburn, od leta mogao postati igrač vicešampiona Evrope kao zamena za Peru Antića.

PHOTO: Euroleague
PHOTO: Euroleague

A šta će biti sa Darušafakom?

Darušafaka bi dalje funkcionisanje nastavila kao standardna Evrokup ekipa, boreći se za najviši plasman u drugom najboljem takmičenju u Evropi. Nagoveštava se da bi samim tim postala i nešto nalik filijali Fenerbahčea.

PHOTO: Eurobasket
PHOTO: Eurobasket

Sve informacije po pitanju sponzorstva Doguš grupa očekuju se da će biti poznate već na kraju ove sezone.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Igor Pavlović
Igor Pavlović
Rođen u Šapcu 2000. godine. Učenik Šabačke gimnazije. Od sedmog razreda pišem aforizme pa sam samim tim nakon objavljivanja prve zbirke aforizama 2016. godine proglašen za najmlađeg aforističara u Srbiji. Pored pisanja aforizama, pišem i pesme a takođe volim i da crtam kada se nađe slobodnog vremena. Moj životni moto glasi: "Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti."