fbpx
spot_img

Besplatan kurs Eksela za studente – „Eksel za poneti“

Ako ste Student završne godine ili ste nedavno diplomirali na nekom od fakulteta Univerziteta u Beogradu, niste sigurni da posedujete dovoljno znanja za rad u Ekselu ili znate da ne znate dovoljno da biste samouvereno konkurisali za pozicije na kojima se traži znanje rada u ekselu, ovo je prilika za vas!

 

Prijavite se slanjem biografije i motivacionog pisma na m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs sa naznakom Prijava za Eksel za poneti, najkasnije do 20. avgusta 2018. godine. Broj polaznika je ograničen.

 

Selekcija polaznika obaviće se u periodu od 20. do 27. avgusta, uključiće i rešavanje jednog onlajn testa u ovom periodu, a odabrani polaznici biće obavešteni o ishodu selekcije do kraja avgusta.

 

Program počinje u prvoj nedelji septembra. Časovi će biti organizovani tri puta nedeljno u jutarnjim časovima u prostorijama SKIP centra u Dobrinjskoj 11.

 

Program realizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa kompanijom Trizma, uz podršku Srpsko-korejskog informatičko-pristupnog centra (SKIP centar) u okviru Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Srbije.

Izvor: najstudent.com

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.