fbpx
spot_img

CKK: Jedna je Caca!

U subotu, 10. juna 2017. godine u Mataruškoj banji održano je Međuregionalno takmičenje ekipa Crvenog krsta u pružanju prve pomoći. Crveni krst Kragujevac je na ovom takmičenju učestvovao sa ekipama u sve četiri kategorije: „petlići“-učenici 4. razreda osnovne škole, podmladak, omladina i ekipa relističkog prikaza povreda, stanja i oboljenja. U konkurenciji od 15 ekipa omladine i 9 ekipa podmlatka Crvenog krsta, ekipe kragujevačkog Crvenog krsta su osvojile drugo mesto u svim kategorijama, čime je Crveni krst Kragujevca bio grad sa sveukupnim najboljim plasmanom, a ovakvi rezultati obezbedili su ekipama iz Kragujevca učešće na Državnom takmičenju u pruženju prve pomoći, koje će se u septembru mesecu održati na Rudniku.

Pored takmičara, u realizaciji takmičenja su volonteri Crvenog krsta Kragujevac bili angažovani i kao sudije na poligonima, a volonterka Dragica Dragoljević – Caca je bila supervizor takmičenja.

 

 

 

 

 

Crveni krst Kragujevac
Crveni krst Kragujevac
Crveni krst Kragujevca je humanitarna, nezavisna i dobrovoljna organizacija osnovana za teritoriju Grada Kragujevca i sastavni je deo Crvenog krsta Srbije.