fbpx
spot_img

Dvije nove knjige u izdanju Nekazano

Izdavaštvo Međunarodnog udruženja književnih stvaralaca i umjetnika Nekazano bogatije je za dvije knjige. Iz štampe su izašle dvije knjige poezije i to knjiga ljubavne poezije „Prsti“ pjesnikinje Kristine Bjelić

Kristina Bjelić – PRSTI

i knjiga dječje poezije „Ljubav sjajnog mjeseca“ autorke Sanele Ramadanović Softić. U pripremi za štampu su još tri knjige poezije ovog udruženja.

Sanela Ramadanović Softić – Ljubav sjajnog mjeseca

„Svakoj novoobjavljenoj knjizi radujem se kao da je lično moja i prva. Ovog puta radost je još veća jer smo dočekali iz štampe pjesnički prvijenac mlade i izuzetno talentovane Kristine Bjelić, pjesnikinje o kojoj će se tek čuti. A naravno i treću knjigu poezije Sanele Ramadanović Softić, za koju slobodno možemo reći da je prvijenac u njenom radu, naravno, kada je u pitanju dečja poezija. Ona je svoju knjigu obogatila svojim crtežima i ostavila budućim čitaocima(djeci) mogućnost da oni oboje te crteže. U vremenu koje je pred nama napravit ćemo i prikladne promocije ovih i drugih knjiga koje smo objavili u prethodnom periodu“ – kazao nam je Labud N. Lončar pjedsjednik udruženja Nekazano, ujedno i urednik ovih izdanja i recenzent knjige“Prsti“.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.