fbpx
spot_img

Igor Pavlović: Intervju sa Zvezdinim herojem iz Salcburga!

O transferu u Zvezdu, meču u Salcburgu, povratku Lige šampiona u Beograd i detaljima najvažnije utakmice crveno – belih u novijoj istoriji, razgovarao sam sa Milošem Degenekom.

Photo: FK Crvena Zvezda
Photo: FK Crvena Zvezda

Šta je bio presudan faktor da ovog leta dođeš u Beograd i obučeš crveno – beli dres?

Presudilo je to što imam veliku želju za novim dokazivanjem u Evropi. Voleo bih sa Zvezdom da učinim sve ono na šta se dugo čekalo jer ipak je to klub koji volim celim srcem.

Da li si ti ili iko od vas mogao očekivati da će Zvezda zaigrati u Ligi šampiona ove sezone?

Sanjali smo o Ligi šampiona.  Više puta sam pred utakmice u kvalifikacijama šetao noću pored stadiona i zamišljao kako se najelitnije takmičenje igra na ,,Rajku Mitiću“ – i eto, san se ostvario!

photo: novosti.rs
Photo: Novosti.rs

Kako komentarišeš grupu u kojoj se Zvezda nalazi?

Grupa je veoma teška, kako nama – tako i njima. Nikome neće biti lako kada budu gostovali kod nas a mi ćemo dati sve od sebe da u njoj napravimo što bolji rezultat.

Nakon 2:0 za Salcburg, da li ste verovali u preokret? Da li vam je Milojević nešto posebno rekao u svlačionici što je promenilo dalji tok meča?

Svesni smo bili šta nam je trebalo. Krstičić je promenio sve nakon sukoba, tu se probudio inat kod nas. Verovali smo od samog početka i to se moglo videti. Oni koji veruju u snove i rade uporno na tome obično ih i ostvare. Šef je dao svoje instrukcije i mi smo ih ispoštovali.

photo: blic žena
Photo: Blic
Igor Pavlović
Igor Pavlović
Rođen u Šapcu 2000. godine. Učenik Šabačke gimnazije. Od sedmog razreda pišem aforizme pa sam samim tim nakon objavljivanja prve zbirke aforizama 2016. godine proglašen za najmlađeg aforističara u Srbiji. Pored pisanja aforizama, pišem i pesme a takođe volim i da crtam kada se nađe slobodnog vremena. Moj životni moto glasi: "Prava svrha života jeste posvetiti ga nečemu što će nas nadživeti."