fbpx

Interaktivna predstava “KUĆA VELIKOG RATA”

10830488_378079879063690_3432212597578335677_o

U četvrtak 19.02.2015. godine sa početkom u 19.30h u Dečjem pozorištu u Subotici biće izvedena Interaktivna predstava pod nazivom “KUĆA VELIKOG RATA”- srpski rijaliti

ULAZ SLOBODAN

Opis predstave:

Kuća Velikog rata je predstava u formi rijaliti-šou programa. Ona koristi ovaj format kao metaforu za naše društvo, pokazujući kako su mržnja, netolerancija i diskriminacija, proizvod manipulacije. Predstavu igra sedmoro mladih glumaca, koji će vam pokazati kako je moguće preuzeti odgovornost za sopstveni život i svoju budućnost, bez obzira na instrukcije i poruke koje nam daju „nadređeni“.

Koncept i režija: Aleksandra Jelić

Igraju:Jovan Bulat, Mihailo Cajković, Nina Cvetković, Demir Mekić, Lidija Mladenović, Marija Panić, Aleksa Tadić, Marija Tubić

Dramaturgija: Milena Bogavac
Kostimografija: Boris Čakširan
Originalna muzika: Vladimir Pejković

Draga publiko, govori Veliki rat!
Dobrodošli u najzabavniji, najekstremniji i najbrutalniji pozorišni šou-program u regionu. Sedmoro mladih učesnika ovde će se takmičiti u disciplinama koje su svima korisne: u izdržljvosti, poslušnosti, odanosti i spremnosti da pomere svoje granice. Vi glasate, onako kao što ste i navikli: bez ikakvog kriterijuma! Pobednik ce dobiti vrednu nagradu!

Predstava je pripremljena u okviru programa Otpakivanje 2014/15 koji sprovodi Beogradski centar za ljudska prava|BCHR.
Izvođenje predstave u Subotici realizuje se u saradnji sa UDRUŽENJE BALKANSKIH UMETNIKA.

UDRUŽENjE BALKANSKIH UMETNIKA
UDRUŽENjE BALKANSKIH UMETNIKAhttp://ubu.mojsajt.rs/
Nevladino i neprofitno udruženje, osnovano na neodređeno vreme, radi ostvarivanja ciljeva u oblasti savremenog kulturnog stvaralaštva i to kroz književnost, slikarstvo, fotografiju, muzički i scenski angažman, sa posebnim osvrtom na afirmaciju mladih u cilju održivosti i unapređenju postojećeg i kreiranju novog kulturnog života društvenih zajednica na Balkanu.