fbpx
spot_img

Komparacija

 

Foto: srtbecomesyou.com
Foto: artbecomesyou.com

         Poznat je stav naših lepših polovina (ili onih koje to treba da postanu, jel’te) da smo mi muškarci svi isti – a ako se baš posebno razočaraju u nas, onda izgleda postajemo „još istiji“?

     Kaže se u novije vreme i da… Ako smo i ravnopravni, ono ipak nismo jednaki! Slažem se, i stoga povremeno iskrsavaju nesporazumi, nerazumevanje… Šta ćeš, priznajem da mi muškarci budemo ponekad i nemarni, jer su nam neke stvari malo svejednije nego njima. Ponekad je i nezahvalno da se mnogo upoređujemo, ali ovo razmatranje bi svakako trebalo, bar jezički, da predstavlja naš (zajednički) mali doprinos komparaciji!

Mišo Koprivica
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica je od svog ranog opismenjavanja veliki ljubitelj stripova, a tu sklonost nije zasenio ni razvoj interesovanja prema lepoj književnosti, raznolikoj stručnoj literaturi, prema raznim (sup)kulturnim sadržajima uopšte. Svoje malo bekstvo i nadgradnju nad zamućenom kolotečinom nalazi i u pisanju i konzumiranju poezije, uživanje u slušanju muzike i skromnim porodičnim kretanjima. Oženjen je i otac dvoje dece.