fbpx
spot_img

Maja Marinković najavljuje svoj dugoočekivani koncert na “Danima Vranja” 27. avgusta

Jedan od najboljih ženskih pop vokala Maja Marinković održaće 27. avgusta od 21 čas svoj dugoočekivani koncert u gradskom parku u Vranju.

Njenu interpretaciju karakteriše snažna emocija, specifična boja i jačina glasa kojom osvaja ne samo pažnju već i srce slušalaca. Nakon brojnih nagrada koje je osvojila u Sokobanji njena pesma “Čuda” koju je komponovao Saša Milošević Mare, proglašena je za najbolji radijski pop hit. Na „Dan opštine Vrnjačka Banja“ , na Međunarodnom karnevalu pevačica je od strane svog grada dobila priznanje za najboljeg ambasadora Vrnjačke Banje.

Maja ne krije oduševljenje i zahvalnost Turističkoj organizaciji Grada Vranja, organizatorima na pozivu i svima koji su joj ukazali poverenje i uzajamnu ljubav koju harizmatična pevačica nesebično deli sa svojom publikom.

Povodom manifestacije “Dani Vranja”, finalistkinja šou programa “Nikad nije kasno”, Maja Marinković pripremila je iznenađenje dobrih nota, pozitivne atmosfere i nezaboravan provod za sve.

– Radujem vam se. Pevajmo dušom zajedno 27. avgusta sa početkom od 21 čas u gradskom parku u Vranju – izjavila je pop pevačica Maja Marinković.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.