fbpx
spot_img

Naša sugrađanka Maja Marinković održala koncert za pamćenje

Na krilima melanholije posle 18 godina se vratila na scenu u svom rodnom gradu Vranju i još jednom sletela, lepša nego ikad, nasmejana, vedra, nimalo melanholična, ali sa još jačom i izraženijom emocijom u pesmama. Sa raskošnijim glasom i jednom novom energijom, harizmom i radošću koje nam govore da od nje mnogo toga lepog možemo očekivati u budućnosti.

Foto: Goran Mitić
Foto: Goran Mitić

Prve večeri manifestacije „Dani Vranja“ nastupala je naša Maja Marinković gde je publika uživala i uglas pevala zajedno sa njom uz spoj tradicionalne i moderne muzike sa bogatim repertoarom.

Koncert je krenuo uz numeru „Čuda“ a sa njom se i završio. Pesmu je komponovao Saša Milošević Mare, a nedavno je u Sokobanji proglašena za najbolji radijski hit.

Veliko hvala Turističkoj organizaciji Grada Vranja i opštini Vranje na pozivu. Za mene je ovo bilo veoma posebno veče i zahvaljujem porodici, rodbini, svim prijateljima, kolegama, medijima i sugrađanima koji su svojim prisustvom učinili da ovi Dani Vranja za mene budu najlepši do sada – izjavila je za naš portal pop pevačica Maja Marinković. 

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.