fbpx
spot_img

Ne budite „izgubljeni u prevodu“!

Razumevanje je ključ uspeha, a uspeh je uraditi posao na najbolji način, za šta vam je potreban pouzdan i stručan partner.

 Sarah will translate it je primer mladog, odgovornog i uspešnog preduzetništva.

FOTO: BDC Creative Labs
FOTO: BDC Creative Labs

Sarah will translate it u ponudi ima:

Stručni, književni, pismeni i usmeni prevodi koji uključuju:

engleski, srpski, japanski, španski, italijanski, ruski, ukrajinski, češki, bugarski, arapski, nemački, turski, norveški, poljski, francuski, danski, mađarski, kineski, portugalski, grčki i švedski jezik.

Prevod različitih vrsta dokumentacije, sajtova i stručnih radova iz svih oblasti po povoljnim cenama i u kratkom vremenskom roku.

Za studente i mlade ljude u potrazi za poslom ili daljim školovanjem u inostranstvu nudimo i pisanje motivacionih pisama na osnovu datih specifikacija, naravno, na autentičnom jeziku.

Tu smo da vam priskočimo u pomoć i sa Skype časovima za sve pomalo nesigurne koji su se našli negde vani, ili se tek spremaju da odu.

Nudimo posredstvo u mejl komunikaciji, kao i pri telefonskim ili Skype razgovorima.

Ne budite i vi „izgubljeni u prevodu“!

U Sarah will translate it uviđamo značaj uštede vašeg vremena, novca i energije, i zato se uvek trudimo da pripremimo neobaveznu ponudu koja je za vas najoptimalnija i najpovoljnija.

Za sve informacije javite nam se putem email adrese [email protected] ili u Inbox FB stranice Sarah will translate it (kliknite ovde).

FOTO: BDC Creative Labs
FOTO: BDC Creative Labs

Sajt stiže uskoro! Pratite nas :)

 

Sara Savčić
Sara Savčić
Zaljubljenik u mnoge stvari, prvenstveno muziku i japanski jezik, u čijim okvirima je i školovana. Aktivno se bavi prevodilaštvom, muzikom i humanitarnim radom. Pasionirani je ljubitelj krimi romana i veruje da je spavanje precenjeno.