fbpx
spot_img

Predavanje: Upravljanje novcem za početnike

Zašto da štedim kad sam tek u srednjoj školi ili na fakultetu? Kako da kupim sebi novi telefon od džeparca? Kako da imam dovoljno i za izlaske i za letovanje? Ovakva pitanja već decenijama muče brojne srednjoškolce i studente, a sad će imati priliku da čuju prave odgovore, i to od stručnjaka čiji je posao da raspolažu novcem na najracionalniji način.

 

Svi studenti i srednjoškolci, ali i ostali zainteresovani imaju priliku da nauče kako da upravljaju sopstvenim finansijama, srede kućni budžet ili pametno posluju u budućnosti ako u četvrtak, 28.03.2019. godine u 10.00 posete centralu JUBMES banke na Novom Beogradu, u ulici Bulevar Zorana Đinđića 121.

 

Stručnjaci za finansije JUBMES banke prikazaće jednostavne načine na koje deca i mladi mogu efikasno da se uključe u svet finansija.

 

Prijavljivanje je moguće slanjem mail-a na adresu [email protected] do 25. marta 2019. godine.

 

Predavanje je organizovano u saradnji sa Udruženjem banaka Srbije povodom Evropske nedelje novca koja se u Srbiji obeležava po četvrti put. Cilj projekta je finansijska edukacija stanovništva, a pre svega dece i omladine. JUBMES banka je i u prethodnim godinama podržala inicijativu organizovanjem različitih edukativnih manifestacija.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.