fbpx
spot_img

Prijavite se za prvi AgTech hakaton

Vip mobile i ICT Hub organizuju prvi AgTech hakaton u Srbiji sa temom „Digitalizacija poljoprivrede“.

 

AgTech hakaton

 

Hakaton je prilika za sve koji žele da sa svojim timom u roku od 48h pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, i tako odgovore na neku od zadatih tema iz domena digitalizacije poljoprivrede.

 

Ekspertiza iz oblasti poljoprivrede nije neophodna – važno je sastaviti tim koji objedinjuje znanja i veštine iz IT-a i dizajna, biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovori na postavljeni izazov. Tokom hakatona, na raspolaganju su vrhunski predavači i mentori iz oblasti agrobiznisa, i programiranja, dizajna, i pripreme za javni nastup (prezentaciju).

 

Vip mobile je obezbedio uslove za neometan razvoj inovativnih softverskih rešenja, kao i ukupni novčani nagradni fond od 5.000€ za tri najbolja rešenja. Sva rešenja nakon hakatona ostaju isključivo u vlasništvu timova.

 

Ko može da se prijavi?

  • Pravo prijave na hakaton imaju formirani timovi od maksimalno 4 člana, koji idealno sadrži programere, dizajnere, ljude iz sveta biznisa i preduzetnike.
  • Detaljnije informacije o procesu selekcije timova možete pronaći u dokumentu.

Prijave su otvorene na ovom linku.

 

Zašto se prijaviti?

  • Sjajne novčane nagrade
  • Prilika da najbolju ideju realizuješ u konačan proizvod
  • Prilika da se predstaviš potencijalnim poslodavcima, klijentima i partnerima
  • Iskustvo, znanje i kontakti koje ćeš steći
  • Besplatno učešće
  • Sjajna zabava

 

Partneri

Ovaj hakaton je jedan od prvih koraka saradnje kompanije Vip mobile i ICT Hub-a koji za cilj ima otvaranje Vip mobile-a ka startap zajednici i približavanje tehnološkim startapima. Vip mobile je obezbedio bogat nagradni fond (ukupno 5.000€ u kešu za tri najbolja rešenja), mentorsku podršku stručnjaka iz oblasti agribiznisa, programiranja i dizajna, kao i odlične uslove za rad (hrana, piće, inspirativan prostor za rad, brzi internet i prostor za odmor). Na timovima ostaje samo da budu kreativni i kreiraju sledeću veliku stvar u oblasti primene i korišćenja podataka u digitalnoj poljoprivredi. Pored novčanih nagrada, za najbolje rešenje postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni rešenja.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.