fbpx
spot_img

Renato Henc – Od pevača do glumca! 

Renato Henc ne prestaje da iznenađuje, pa je i ovaj put svoje fanove ostavio u čudu.

Popularni pevač uoči novogodišnjih praznika, oprobao se u glumačkim vodama u humorističkoj seriji “Renato Henc i Tuta Beskonačno srećni”, uz malo skečeva, koktela i dobre muzike.

Ekipa serije je zadovoljna kako se Renato snašao u ovoj ulozi, scenu je snimio brzo i efikasno, a partner mu je glumac Aleksandar Marinković Tuta.

Renato Henc i glumac Tuta još jednom su pokazali koliko imaju veliko srce i odlučili da honorar za snimanje i emitovanje ove humorističke serije koja će se snimati u nastavcima ide u humanitrane svrhe za pomoć bolesnoj i siromašnoj deci.

Novinar Marko Spirić

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.