fbpx
spot_img

Marko Spirić: Pas pogođen iz vazdušne puške!

U četvrtak u popodnevnim satima službi Zoohigijene javljeno je da je pas pogođen iz vazdušne puške i koji leži pored puta OŠ „Branko Radičević““ u Vranju.
Zajedno sa inspektorkom Draganom Miladinović, Draga Zarev i ja došli smo do mesta gde smo zatekli psa istraumiranog u sklupčanom položaju.


Oko vrata je imao beli oštar kanap, tragove krvi u predelu vrata i kičmenog dela.
Slučaj je prijavljen policiji gde se jo
š uvek traga za monstrumom koji je pucao u psa, a time ugrozio i bezbednost dece pored škole.

Psa smo odveli u veterinarsku ambulantu, gde je detaljno pregledan, nije čipovan, postoje tragovi od metaka od iz vazdušne puske, ali na sreću samo su meci okrznuli deo kože. Primio je terapiju, rana je sanirana. U subotu mora primiti jos jednu terapiju, pa je privremeno zbrinut na mom placu. U pitanju je mešanac Staforda, mužjak starosti do tri godine, miroljubive naravi nije se otimao niti pokazao agresivnost ni pored tolikih bolova i straha koji je preživeo. U lošem je stanju, premršav, popio je dosta tečnosti ali hranu odbija. 

Virus zlo se sve više širi među ljudima, pre nekoliko dana spasio sam macu staru 10 dana na raskrsnici gde su pored nje dve nastradale. Sutradan kod Doma zdravlja u ventilacionom otvoru spasio macu koja je provela tri dana bez hrane i vode na dubini od 4m. Danas pogođen pas iz vazdušne puške, nemam reći ,a ni snage da sve ovo podnesem!

 

SPONZORI PORTALA :

Sinonim za udobnost naših korisnika! 
24 sata Vama na raspolaganju! 
Proverite zašto smo najbolji “HALO TAXI” – VRANJE 
Kontakt:  017-400-400 i 063-7-400-400   
Mi vozimo naš grad “HALO TAXI” – Udoban, bezbedan i stize uvek na vreme! 

 

Posetite najbolji kozmetički salon SILUETTE 
ul. Lenjinova 19 – Vranje 
telefon: 069/12-47-958 💖 💝 💕 💓 
Vaš partner na putu do lepote !

Novinar Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.