fbpx
spot_img

Svirao sa velikim zvezdama, a sinoć dobio srpskog Oskara popularnosti!

Sinoć u krcatoj Vili ,, Jelena“ na Dedinju u srcu Beograda, poznati srpski harmonikaš Boban Stanković koji je u karijeri objavio veliki broj numera, a poznat po brojnim koncertima i saradnjama sa zvezdama balkanske muzičke scene, specijalno je nagrađen prestižnom nagradom ,,Oskar popularnosti“ odlukom publike i medija i to u kategoriji ,,Virtuoz na harmonici“ ! 
Ovo značajno priznanje kako kaže, stiglo je u pravo vreme. Boban je svojevremeno bio jedan od muzičkih urednika diskografske kuće Diskos, takođe i urednik muzičkog programa Radio Televizije Priština. U karijeri je objavio više muzičkih albuma, popularnost sticao pojavljivanjima u emisijama RTV Pink i Radio Televizije Srbije. Sarađivao je sa Verom Matović, Dobrijevom Topalovićem, Mirom Škorić, Anom Bekutom, Brankom Sovrlić i drugim izvođačima, a njegovi humanitarni koncerti održavani na stadionima su i dan danas u sećanju mnogih građana Srbije. 
,, Pomešana osećanja, seta, radost, uzbuđenje su prisutni u meni. Držati Oskara popularnosti nakon statusa umetnika Srbije koji mi je dodeljen od strane Saveza estradnih umetnika Srbije, predstavlja veliku odgovornost ali i podstrek za dalji rad. Najava koja je bila pripremljena o meni, mom radu i stvaralaštvu za potrebe večernje dodele priznanja je bila vrlo studiozno pripremljena, koja je takođe uz reči voditelja i obavezujuća jer moram da nastavim putem kojim sam hodio svih ovih godina. Raduje me podrška medija. Energija koju smo delili večeras je bila veoma osetna. Srećan sam i zadovoljan, posebno jer sam imao prilike da javno zahvalim Miroljubu Kemišu na tome što je svojevremeno bio jedan od mojih idola muzičke scene Jugoslavije.“ izjavio je vidno raspoložen Boban Stanković.
Nagradom ,,Oskar popularnosti“ pored Bobana Stankovića mogu se pohvaliti i : Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Suzana Mančić, Čeda Čvorak osnivač i frontmen grupe ,,Luna“ , Snežana Đurišić, sestre Gobović, Dr Sandro i Dejan Aksentijević i druge zvezde. 
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602 Nikola Mitić

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE“Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.