fbpx
spot_img

Večeras se subberamo uz ljubav prema EKV-u

Povodom nedelje u kojoj je dan zaljubljenih i u kojoj se slavi ljubav, Deca iz vode već sada tradiconalno nastupaju u Beogradu sa željom da publici prenesu poruke i emocije grupe EKV koja je kroz većinu svojih pesama kao motiv, asocijaciju ili inspiraciju imala „Ljubav“. Koncert će se održati večeras u SubBeernom Centru, najvećoj pivnici na ovim prostorima, a u samom srcu Beograda u zoni urbane kulture u Cetinjskoj 15 od 21h.

Posetioce očekuje energičan i emocijama nabijen nastup gde će bend odsvirati sve najveće hitove i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a: Ljubav, Srce, Oči boje meda, Ti si sav moj bol, Krug, Sinhro, Par godina za nas, 7 dana, Pored mene su samo neke od pesama na repertoaru koje svaka na svoj poseban način govore o lljubavi.

Bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribute koji je postojao a svakim svojim nastupom daje sve od sebe da opravda te tvrdnje i očekivanja brojne publike koja ih prati na svim ex-yu prostorima.  Za ovaj koncert „Deca iz vode“ su spremili nekoliko iznenađenja u vidu aranžmana  i pesama koje nisu izvodili u Beogradu, pa će ceo događaj trajati preko dva sata.

Karte su u pretpodaji u OUR pub-u (SC Taš), kafeu Šikarica (Skadarlija) i Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 350 dinara. Na ulazu u SubBeerni centar biće 500 dinara.

Za sada u SubBeernom centru očekujemo i sledeće koncerte:

• 17. februar: Kralj Čačka 
• 23. februar: Zemlja Gruva
• 3. i 4. mart: Goblini
Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.