fbpx
spot_img

Zenga napustio elitu

Valter Zenga nije uspeo da opstane sa ekipom Krotonea u italijanskoj Seriji A. Njegovi izabranici su poraženi u poslednjem kolu od Napolija rezultatom 2:1. Na taj način je klub iz pokrajine Kalabrije otišao u niži rang sa Veronom i Beneventom.

Nakon odigrane prvenstvene utakmice, nekadašnji trener Crvene zvezde dao je veoma zanimljivu izjavu.

„U ovom trenutku, osećam se kao mrtav. Žao mi je zbog ljudi iz grada, mi smo mali klub, ali imamo sjajnu strast i entuzijazam. Imali smo težak raspored i na kraju su ostali timovi bili bolji od nas. Moramo čestitati našim rivalima“, istakao je Zenga.

Foto: radioglasdrine.com

 

 

Bivši golman Intera je na neslavan način verovatno završio svoju epizodu u Krotoneu, budući da je doveden sa jasnim ambicijama da obezbedi opstanak u najvišem rangu. Osim kluba sa Marakane, Zenga je predvodio Kataniju, Palermo i Dinamo Bukurešt.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...