fbpx
spot_img

11. ДЕЧЈИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ „КРЕАТИВНА ЧАРОЛИЈА” , МИОНИЦА-БАЊА ВРУЈЦИ

Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и УГ „Креатива-креативно образовање“ из Бање Врујци у сарадњи са Институтом за креативни развој младих из Словеније

објављују  

НАГРАДНИ КОНКУРС

поводом 11.међународне смотре дечјег стваралаштва

10154314_644790418926798_392734795409639885_nЛИТЕРАРНИ КОНКУРС

За најбољи поетски и прозни рад :

СВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ“  (пожељно је да се радови шаљу и у електронском облику; најуспешнији литерарни аутори биће похваљени, чиме ће стећи право учешћа на 11. Међународном фестивалу „КРЕАТИВНА ЧАРОЛИЈА)

ЛИКОВНИ КОНКУРС:

За најбољи  ликовни рад (користити ИСКЉУЧИВО сликарске технике):

„СВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ“ (Радове можете слати поштом или електронским путем на  ФБ групу „СВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ“;  Уколико радове шаљете електорнским путем, будите спремни да исте пошаљете поштом уколико  уђу у ужи избор; Пристигли радови остају својина организатора који задржава право да их користи и у друге непрофитабилне сврхе; Најуспешнији ликовни аутори биће похваљени чиме ће стећи право учешћа на 11. Међународном фестивалу „Креативна чаролија“)

ДРАМСКИ КОНКУРС:

За најбољи дечји позоришни комад:

„СВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ” (Аматерске снимке позоришнихпредстава у трајању од 8-10 минута  шаљите најкасније до 20. фебруара. Одабране позоришне групе представљаће своју школу  на такмичењу за најбољу дечју представу 24. априла 2014. у Мионици)

ФИЛМСКИ КОНКУРС:

За најбољи дечји кратки филм:

„СВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ“  (Обрадити тему у форми кратког филма у трајању до 4 минута;  Филм може да буде снимљен мобилним телефоном или камером; Mожете користити Windows Movie Maker; Пожељно је да са видео клипом буде комбинован текст, слика, звук; Сви клипови морају имати исти назив: „СВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ”; Учешће је појединачно, искључиво један аутoр-један филм; Аутор клипа има ментора који одговара за аутентичност филма.)

КО МОЖЕ УЧЕСТВОВАТИ НА КОНКУРСУ? 

На конкурсу могу учествовати деца узраста 7-15 година из целог света.

КАКО ПОСЛАТИ РАДОВЕ?

Дечје позоришне представе слати поштом у ДВД формату до 20.фебруара 2015.

Дечје кратке филмове поставити на Јутјуб најкасније до 20.фебруара 2015.

Литерарне радове до 20.фебруара 2015. слати поштом, обавезно одштампане у пет примерака.

Ликовне радове можете слати, до 20.фебруара 2015., и  електорнским путем на ФБ групуСВЕ ДЕЧЈЕ СТАЗЕ ВОДЕ ОД ИГРЕ ДО СЛОБОДЕ, али оне који буду ушли у финале биће потребно послати и поштом.

Индивидуални учесници могу да пошаљу један рад, а установе и асоцијације до 20 радова различитих аутора у категорији ликовних и до 10 у категорији литерарних радова.

 

ШТА СВАКИ РАД МОРА ДА САДРЖИ?

 

Сви радови  треба да садрже пуну адресу аутора, име наставника, мејл школе, наставников контакт телефон и мејл адресу.  (радови са непотпуним, нечитким подацима и без контакт телефона и  мејл адресе,  школе или наставника, неће се вредновати).

Похваљени ученици биће благовремено обавештени и позвани да учествују  на 11.Међународном фестивалу „КРЕАТИВНА ЧАРОЛИЈА, 17-18. априла 2015.када ћемо прогласити и наградити  победнике у свим категоријама.

Дођите 17.априла 2015. у Бању Врујце и Мионицу и постаните део КРЕАТИВНE ЧАРОЛИЈE

Контакт:

AДРЕСА: УГ КРЕАТИВА, Бања Врујци бб, 14 243 Горња Топлица (Попадић)

ТЕЛЕФОН: 062.8077.389, 062.8077.400, 062.8077.387

ИМЕЈЛ: [email protected]

www.decjisaborvrujci.wordpress.com

www.kreativnoobrazovanje.co.rs

www.carobnoselo.co.rs

www.kreativnacarolija.wordpress.com

Prethodni tekstLaku noć
Sledeći tekstTvit dana
Bojana Pudar
Bojana Pudar
Bojana Pudar veruje da "osmeh ne košta ništa, a znači mnogo. Ako nekada sretneš osobu koja više nema osmeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj. Niko ne oseća takvu potrebu za osmehom, kao oni koji ne mogu da ga poklone drugima".