fbpx
spot_img

15. međunarodni književni konkurs Zlatnog pera „Osmehom mi dođi“

Poštovani autori, naš 14. književni zbornik „Književna čarolija“ je u štampi i autori koji su uplatili za svoje primerke dobiće knjige čim knjiga izađe iz štampe do kraja marta.

Dragi autori, naš novi konkurs je otvoren do 31. marta 2023. godine. Književni klub “Zlatno pero” Knjaževac nakon uspešno završenog 14. konkursa organizuje 15. po redu Međunarodni književni konkurs pod nazivom „Osmehom mi dođi“ za najlepše radove, a tema je slobodna.

Šaljite pesme, pisma, anagrame, priče, haiku, haigu, odlomke, ilustracije, aforizme. Za najbolje ćemo, kao i do sad, pripremiti posebna priznanja, a za sve ostale knjige, diplome i članske kartice našeg kluba.

Svi autori koji žele zbornik sa svojim radovima uplaćuju, a cena zavisi od broja i dužine radova. Radovi mogu biti pisani ćirilicom i latinicom, a nakon štampe će dobiti knjige na kućnu adresu uz plaćenu poštarinu za sve bivše YU republike.

Radove i sva pitanja šaljite isključivo elektronskom poštom, tj. mejlom zlatnopero14@yahoo.com Želimo vam puno dobre inspiracije!

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.