fbpx
spot_img

ACK: Ne propustie sjajne programe koje smo za Vas pripremili ovog proleća

Dragi naši, 

Ne propustie sjajne programe koje smo za Vas pripremili ovog proleća:

Prijava za srednji kurs engleskog jezika  (INTERMEDIATE ENGLISH COURSE)
Prijava za kurs je otvorena do 9. maja 2018. godine
Vise informacija i prijava na sledecem linku-
http://www.americancorners.rs/…/Intermediate_English_Course/

Saveti i trikovi za polaganje TOEFL testa je besplatni program upoznavanja polaznika sa strukturom TOEFL testa i pružanja saveta o načinima efikasne pripreme u cilju postizanja što boljih rezultata. Program će se održavati petkom u 17 časova, prvi čas će biti 27. aprila. Ako ste propustili da se prijavite, dođite na prvi čas!

Pozivamo srednjoškolce i studente na multimedijalne radionice za mlade urednike, novinare i voditelje! Cilj radionica je da kroz igru i timski rad ovladate osnovama medijskih zanimanja i postanete deo redakcije Američkog kutka.
Takođe imate priliku da usavršite veštine pisanja i naučite kako da kreirate medijske sadržaje, snimite video materijal, fotografišete i svoj rad prezentujete na društvenim mrežama! Prijavite se putem linka  https://goo.gl/YjMhJv  ili na našoj Facebook stranici.
Broj mesta je ograničen zato, požurite!

Srdačan pozdrav

American Corner Kragujevac

Dr Zorana Đinđića 10/III, 34000 Kragujevac
Open 7.30 am – 7 pm Monday – Friday
Tel/Fax: +381 34 208 887

AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
Otvoren u Kragujevcu 6. maja 2005. godine. Ovaj projekat je rezultat saradnje između Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ u Kragujevcu i Uprave za javne poslove Ambasade SAD u Beogradu. Kutci su male biblioteke u američkom stilu namenjene da povećaju međusobno razumevanje između Srbije i SAD omogućujući da informacije o Americi budu dostupne na različitim formatima. Nudimo knjige, snimke, diskove, pristup internetu i profesionalne bibliotekare koji govore dva jezika, obučene da Vam pomognu da pronađete željenu informaciju o SAD-u.