fbpx
spot_img

Zoran Todorović: Zatečena

venčanice, devojke, lepota, spomenik, misice

Voli da oraspoloži, pomogne, pokloni. Kada i koliko može. Kada je prilika, ali kada je i neprilika. Nova godina je bila prava prilika za to!

Mislio je da joj kaže kada se njihova tela budu stapala u jedno, ali je imao na pameti da ženski svet zna veoma često da emociju stavi ispred dodira. Želeo je da to ispoštuje i nešto posle Novogodišnjeg odbrojavanja poslao joj je poruku u kojoj su bile samo dve reči, prvi put napisane. Dve reči koje su predstavljale osećanje koje osobe čine boljim, lepšim, srećnijim.

Zašto je napisao, zašto nije rekao? Pa, ni sam nije znao…verovatno jer je i dalje mislio da ih treba izgovoriti u nekom specijalnospecijalnom trenutku. Bar prvi put. Da bi kasnije, koliko god često budu izgovarane, uvek nosile magiju tog trenutka. I nikada ne postale fraza.

Završni korak u potpunom otvaranju ka njoj je uradio, znajući da to može biti mač sa dve oštrice. I desilo se. Kada je pročitao odgovor na poruku, mač se duplim sečivom sjurio u njegovo srce. Slovo po slovo, do samog balčaka.

Ona je bila zatečena.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.