fbpx
spot_img

AKK: Predavanje profesora sa Fakulteta političkih nauka

Poštovani,

Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative, u saradnji sa Ambsadom SAD u Beogradu i Fakultetom političkih nauka, realizuje projekat ,,Partnerstvo Srbije i Sjedinjenih Američkih država: Kako iskoristiti istoriju za bolju budućnost?“.

 

Projektne aktivnosti obuhvataju i seriju predavanja o srpsko-američkim odnosima. Jedno od tih predavanja pod nazivom,,Odnosi Srbije i Sjedinjenjih Američkih država od uspostavljanja diplomatskih odnosa“, održaće se u četvrtak, 05.04. 2018. u 12 časova u prostorijama Američkog kutka. Predavanje će održati prof. dr. Dragan R. Simić, mr Dragan Živojinović i MA Milan Krstić sa Fakulteta političkih nauka.

Srdačno,

AC

American Corner Kragujevac
Dr Zorana Đinđića 10/III, 34000 Kragujevac
Open 7.30 am – 7 pm Monday – Friday
Tel/Fax: +381 34 208 887

Prethodni tekst
Sledeći tekst
AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
AMERIČKI KUTAK KRAGUJEVAC
Otvoren u Kragujevcu 6. maja 2005. godine. Ovaj projekat je rezultat saradnje između Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ u Kragujevcu i Uprave za javne poslove Ambasade SAD u Beogradu. Kutci su male biblioteke u američkom stilu namenjene da povećaju međusobno razumevanje između Srbije i SAD omogućujući da informacije o Americi budu dostupne na različitim formatima. Nudimo knjige, snimke, diskove, pristup internetu i profesionalne bibliotekare koji govore dva jezika, obučene da Vam pomognu da pronađete željenu informaciju o SAD-u.