fbpx
spot_img

Ambasador Srbije u Crnoj Gori, dr Vladimir Božović iskreno o kulturi sećanja protiv nekulture zaborava

Srbija danas tuguje, žali i prašta, ali ne zaboravlja, moli se za svoje najbliže, poštuje sve žrtve, tražeći samo to isto i za svoje”, napisao je povodom obeležavanja progoma srpskog naroda sa prostora Krajine ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, Vladimir Božović.

“Kulturom sećanja protiv nekulture zaborava. Živela Srbija i besmrtni srpski narod”, naglasio je ambasador Božović izražavajući nadu da se nikad više neće ponoviti takvi zločini.

“Nikad više tzv. akcije Oluja, Bljeska, progomi i drugi zločini nad Srbima, gde god da žive. Jaka, demokratska i stabilna Srbija je garant za to. Slava i hvala svim žrtvama. Zločincima prezir i osuda. Srbija i srpski narod vas nikada neće zaboraviti. Kulturom sećanja protiv nekulture zaborava i revizije istorije. Živela Srbija i srpski narod gde god da živi,” poručio je Božović.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.