fbpx
spot_img

Bajka za male princeze i prinčeve!

Da ideje Dejana Pantića mogu stvoriti bajke za sve generacije, dokazuje „Veče mode, stila i glamura“, devetog decembra u opera i teatar Madlenijanum u Beogradu, posvećeno malim damama i džentlmenima.

Već tradicionalno polufinalno veče za izbor „Male dame Srbije i malog Džentlmena Srbije“je privuklo veliku pažnju kako medija, tako i modnih kreatora i manekenki. Moze se u najavi već videti da je Dejan glavni producent ove manifestacije, okupio sva velika imena mode i glamura. Naravno od najbolje Marije Šabic, Diaz Kove i mnogobrojnih divnih kreatora, očekuje se i nazire. predivno veče. Deca će nositi modele modnog brenda „NAMES“.

Koliko je veliko interesovanje pokazuje činjenica, da je sala već nedelju dana prepopunjena do zadnjeg mesta. Nešto što privlaci veliku pažnju je da će majke prošetati sa svojim damicama i džentlmenima i osetiti čari modnih pista i reflektora.

Da je Dejan spojio i generacijski modu i zadovoljstvo je da će pored majki, čak i jedna prabaka dobitnica priznanja „DAMA REGIONA 2018″ ,“JAKA ŽENA“ , „NAJELEGANTNIJA HUMANITARKA VOJVODINE“ , prošetati sa svojom praunukom „PRVOM MALOM DAMOM SOMBORA“. 

Na večeri mode, stila i glamura u Madlenianumu, devetog decembra, biće održana i donatorska revija u kojoj učestvuju Bata Spasojević, Nataša Župac, Mirjana Ratkovic, Snežana Stokić, kreacije Milijana Doderović, Jovanka Radovanović, Marija Butorović i drugi.

Uz divnu muziku, prijatni ambijent, dobra vina, biće to veče za pamćenje i mamama i deci.

Ne možemo zaboraviti sve ostale večeri, Vrnjačka Banja, Kraljevo, Beograd koja nose pečat mode i glamura, jer to je Dejan Pantić Panta.

Marko Spirić

PRIJATELJ PORTALA POKAZIVAČ

Frizerski studio Nidža – M         

Vlasinska broj 2 – Vranje

Telefon 064/264-9-602 

 

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ

ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)

Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.