fbpx

Baki B3 održao humanitarni koncert za decu sa posebnim potrebama!

Jedan od najboljih muških vokala domaće muzičke scene, Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3, održao je humanitarni koncert u OŠ “Sava Jovanović Sirogojno” u Zemunu.

Baki B3 se rado odazvao humanitarnom kocertu koji će omogućiti deci s teškoćama u razvoju rad sa stručnjacima, ali i potpomoći razne aktivnosti udruženja poput radionica i izleta koje maleni članovi jednostavno obožavaju.

Škola  je jedinstvene atmosfere i duha u kojoj se već 50 godina obrazuju deca stepena lake i umerene mentalne ometenosti kao i deca sa autističnim spektrom. U ovoj ustanovi trenutno se obrazuje 132 učenika.

Stara izreka kaže: “U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi”. Kad god ste u prilici nekome pomoći, ne oklevajte ni sekunde, pomozite, jer dobro se dobrim vraća – poručio je pevač.

Novinar Marko Spirić

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”