fbpx
spot_img

Baki B3 održao humanitarni koncert za decu sa posebnim potrebama!

Jedan od najboljih muških vokala domaće muzičke scene, Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3, održao je humanitarni koncert u OŠ “Sava Jovanović Sirogojno” u Zemunu.

Baki B3 se rado odazvao humanitarnom kocertu koji će omogućiti deci s teškoćama u razvoju rad sa stručnjacima, ali i potpomoći razne aktivnosti udruženja poput radionica i izleta koje maleni članovi jednostavno obožavaju.

Škola  je jedinstvene atmosfere i duha u kojoj se već 50 godina obrazuju deca stepena lake i umerene mentalne ometenosti kao i deca sa autističnim spektrom. U ovoj ustanovi trenutno se obrazuje 132 učenika.

Humanitarni nastup-2.. jedne osnovne skole, obavezno pogledajte,sve ce vam biti jasno :((

Gepostet von Andrija Đogani am Montag, 26. Dezember 2016

Stara izreka kaže: “U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi”. Kad god ste u prilici nekome pomoći, ne oklevajte ni sekunde, pomozite, jer dobro se dobrim vraća – poručio je pevač.

Novinar Marko Spirić

 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.