21. Januara 2020. | 09:31
Početna / Drugo / Baki B3 održao humanitarni koncert za decu sa posebnim potrebama!

Baki B3 održao humanitarni koncert za decu sa posebnim potrebama!

Jedan od najboljih muških vokala domaće muzičke scene, Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3, održao je humanitarni koncert u OŠ “Sava Jovanović Sirogojno” u Zemunu.

Baki B3 se rado odazvao humanitarnom kocertu koji će omogućiti deci s teškoćama u razvoju rad sa stručnjacima, ali i potpomoći razne aktivnosti udruženja poput radionica i izleta koje maleni članovi jednostavno obožavaju.

Škola  je jedinstvene atmosfere i duha u kojoj se već 50 godina obrazuju deca stepena lake i umerene mentalne ometenosti kao i deca sa autističnim spektrom. U ovoj ustanovi trenutno se obrazuje 132 učenika.

Humanitarni nastup-1… jedne osnovne skole, obavezno pogledajte,sve ce vam biti jasno :((

Posted by Baki B Free on Montag, 26. Dezember 2016

Stara izreka kaže: “U dobru se ne ponesi, a u zlu se ne ponizi”. Kad god ste u prilici nekome pomoći, ne oklevajte ni sekunde, pomozite, jer dobro se dobrim vraća – poručio je pevač.

Novinar Marko Spirić

 

Share on Facebook
Facebook
Novakujem

O autoru: Marko Spirić

Marko Spirić
Rođen 1986. godine. Živi i radi u Vranju. Radijski voditelj, novinar i estradni menadžer. Saradnik portala „Svet plus“ i „Pokazivač“. „Niko ne moze biti nista drugo niti moze dostici nesto drugo,ako najpre ne bude ono sto jeste...Vrlo je važno voleti druge, ali je jednako tako važno pomoći i drugima da nas vole!”