fbpx
spot_img

Bojana Stefanović – Najbolja kuvarica među srpskim glumcima

NOVA emisija “30 MINUTA” 

Petak 14. februar u 20:30h

 Gošća – Bojana Stefanović

Edu TV – Obrazovna televizija

 

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka je glumica Bojana Stefanović. Stalna članica Narodnog pozorišta u Beogradu. Gospođa Dijana, advokat Ana, manekenka Nađa, ćerka Milka televizijske su uloge po kojima prepoznajemo Bojanu. Završila je Fakultet dramskih umetnosti i specijalističke studije iz mjuzikla. Ostvarila je veliki broj uloga na filmu, televiziji i pozorištu. Atraktivna glumica je u dugogodišnjoj bračnoj zajednici sa rediteljem Istokom Tornjanskim sa kojim ima dvoje dece, sina Matiju i ćerku Višnju. Meni je ljubavni odnos pre svega prijateljstvo i onda imam tu vrstu odnosa sa partnerom. Ne krije da joj je suprug Istok i najveća podrška, a da se na početku karijere često sa njim savetovala oko posla.

Potpuno je prirodno kad smo u istoj profesiji da sa njim pričam o poslu, a takođe i on sa mnom. Sve što je povezano za naš posao mi razmenjujemo iskustva.

Ona važi za najbolju kuvaricu među srpskim glumcima.

–  Volim da kuvam, pišem, slikam. Sve sama radim i to je za sada moj hobi kome sam predano posvećena. Mi smo svi porodično veliki gurmani i zaista uživam kad pripremam obroke za svoju porodicu. Kuvam svaki dan – kaže u dahu Bojana za 30 MINUTA.

 

Autor i voditelj Dejan Jelača.

30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
30 MINUTA sa Dejanom Jelačom
Emisija „30 MINUTA", autora i voditelja Dejana Jelače, punih deset godina je domaćin poznatim ličnostima iz sveta filma, umetnosti, politike. U formi razgovara gledaoci iz nedelje u nedelju upoznaju medijske zvezde sa one druge manje poznate strane. Iskrenost i jednostavnost tih razgovora iz godine u godinu dobija sve veći broj gledalaca. Dejan Jelača, glumac, daje poseban i prepoznatljiv pečat emisiji, svojim šarmom, elokventnošću, spontanošću. Mera i dobar ukus je nešto što emisiju „30 MINUTA" razlikuje od sličnih formi u drugim medijima.