fbpx
spot_img

Brilijantan glumac iz Makedonije, Robert Kjosev, u ulozi Nušićevog Jerotija

imagePosle premijere pred 2500 ljudi u Sava Centru, i prepunog Doma Sindikata, na redu je Beogradsko dramsko pozorište. Predstava „Sumnjivo lice“ u režiji Ivana Bekjareva će, zbog velikog interesovanja, doživeti još jedno izvođenje 13. maja u 20h.

Sama predstava, kao i cela glumačka postava, dobili su odlične kritike, a najveću pažnju publike u predstavi privuklo je novo lice gostujućeg glumca iz Makedonije, Roberta Kjoseva koji je na brilijantan, do sada neviđen način odigrao glavnu ulogu Jerotija.

Ostale Nušićeve likove u ovoj komediji igraju: Branislav Zeremski, Milica Milša, Milan Kalinić, Marijana Mićić, Ivan Bekjarev, Milan Caci Mihailović, Dubravko Jovanović, Bojan Lazarov i Saša Joksimović

Ivan Bekjarev, veliki poštovalac Nušića, nekada je i na televiziji i u pozorištu igrao Jerotija a danas je, i reditelj predstave, i Žika sreski pisar u njoj. Kaže da drami nije dodavao ništa od savremenog šmeka.

„Nije potrebno, Nušić i danas blista kao da je napisan juče prepodne. Srpska glupost ne umire preko noći, ni za skoro ceo vek, niti uopšte tako lako. Biće to Nušić od glave do pete, u punom sjaju, bez dopisivanja i prepisivanja.“

Svi oni koji nisu imali prilike da pogledaju ovu urnebesnu komediju, imaće prilike da dođu na dozu pravog humora i smeha u Beogradsko dramsko pozorište 13. maja. Karte su u prodaji i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i Ticketline-a, putem sajta Kluba ljubitelja pozorišta www.pozorista.com, i na blagajni BDP-a.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Miss Yu
Miss Yu
Kompanija „Miss Yu“ jedina je ovlašćena za produkciju zvaničnog izbora Miss Srbija. Predsednik i vlasnik kompanije je dr Vesna de Vinča, priznati TV novinar i producent. Vesna de Vinča je vlasnik 17 ekskluzivnih licenci za lepotu, na teritoriji država Srbije i Crne Gore, počev od licenci za dva najveća internacionalna takmičenja - Miss World (u vlasništvu Džulije Morli) i Miss Universe (u vlasništvu Donalda Trampa).
WordPress PopUp Plugin